Kortverblijf ‘t Passantje

Heeft u interesse in een tijdelijk verblijf in ons woon- en zorgcentrum? Woon- en zorgcentrum Sint-Jozef stelt 10 kamers ter beschikking voor kortverblijf. De residentiële zorg is slechts één manier in het zorglandschap om tegemoet te komen aan de behoeften van hoogbejaarden. De meeste ouderen wensen zo lang mogelijk in de thuissituatie te verblijven. WZC Sint-Jozef wil dan ook de thuiszorg ondersteunen door o.a. kortverblijf aan te bieden op een aparte afdeling 't Passantje.

Tijdens het verblijf kan u - net als de andere bewoners - gebruik maken van de zorg- en dienstverlening in het woon- en zorgcentrum. Wij willen u laten ervaren dat voor ons de dag begint met een warme glimlach en een luisterend oor.

Een zorgbehoevende oudere kan maximum 60 aaneensluitende dagen worden opgenomen in kortverblijf. Het totaal aantal dagen bedraagt 90 per jaar.

Bent u op zoek naar een kamer voor kortverblijf, dan kan u telefonisch steeds contact met ons opnemen. 

"Aan een kleine tafel zit de 70-jarige Louisa. 'Kan jij je thuis voelen in deze kamer?' vraag ik. 'Ja, ik moet wel', zegt Louisa eerlijk, 'het is een mooie kamer maar als ik hier echt zou wonen, zou ik het toch gezelliger inrichten met persoonlijke spulletjes."
 

 

KORTVERBLIJF activiteitenagenda

Bekijk de volledige activiteiten agenda