Bezoek

Dagverzorgingscentrum De Buurt

Het dagverzorgingscentrum is open alle weekdagen van 9.00 uur tot 16.45 uur. Bezoek van familie en vrienden is steeds welkom in het dagverzorgingscentrum. Daarom zijn er geen vaste bezoekuren. Wij vragen wel aan de bezoekers om de middagrust van de gebruikers te respecteren.

Cafetaria 'Voor Jan en Alleman'


Woon- en zorgcentrum Sint-Jozef, gelegen in het centrum van Neerpelt, wil graag een open huis zijn. Familie, vrienden en kennissen zijn ook van harte welkom in de cafetaria van Woon- en zorgcentrum Sint-Jozef. U kan hier iedere dag terecht voor een gezellige babbel en een drankje van 13u00 tot 17u30 op weekdagen en van 14u00 tot 17u30 in de weekends..

Tip: Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor moeder, vader, oma, opa, peter of meter? Geef een cadeaubon van ons cafetaria! Bedrag zelf te kiezen! De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij de medewerker van de cafetaria.

Onthaal

Wij willen graag een gastvrij huis zijn. Iedere dag van 9u00 tot 16u30 (uitgezonderd middagpauze en weekend- en feestdagen) kan u met allerlei kleine vragen (bijv.afspraken verhuur zalen, huur rolstoelfiets, ...) terecht bij onze medewerkster aan het onthaal van Woon- en zorgcentrum Sint-Jozef. 

"Ze zeggen in het dagverzorgingscentrum dat ik soms druk ben. Maar hier kan ik tenminste babbelen! Thuis praten de muren niet terug."