Residentie Alto

Residentie Alto maakt deel uit van het Forté project in Neerpelt-centrum. De residentie beschikt over 27 serviceflats. Residentie Alto bestaat uit drie verdiepingen en beschikt over rolstoeltoegankelijke liften.

De appartementen van residentie Alto zijn georiënteerd rond een prachtige daktuin. Elk appartement is aangepast aan de noden en behoeften van senioren. Ze hebben een oppervlakte die varieert tussen 58m² en 91m². Ook de oppervlakte van de terrassen varieert van 7 m² tot 49m². De bewoners van residentie Alto kunnen vrij gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte gelegen in Woon- en zorgcentrum Sint-Jozef. De ruimte nodigt uit tot gezellige onderonsjes, een familiefeest, ...

Deze assistentiewoningen zijn geen eigendom van het woon- en zorgcentrum. De bewoners genieten enkel de voornoemde dienstverlening van het nabijgelegen woon- en zorgcentrum. Voor alle andere zaken dienen zij contact op te nemen met de eigenaar of zijn vertegenwoordiger.
"Ik wil iedereen volgende raad geven: 'Ga alsjeblieft op tijd naar het rusthuis of een serviceflat!" Frans en ik hebben de stap genomen toen we 75 jaar waren. We hebben 3 jaar op de wachtlijst gestaan. Er zijn veel mensen die zich niet inschrijven zolang ze zich nog zelf kunnen behelpen. Maar het kan ineens snel gaan. Ik kan ervan meespreken."